Ahad lepas adalah hari yang agak bengang bagi aku. Cukup tak berkenan bila bangun pagi2, time ko tengok skrin handphone ada 1 sms masuk yang menganjing kekalahan team ko. Dan pagi isnin aku dapat sms tu..huhuhu

Tapi..melalui game tu, rasa-rasa memang Spurs main baik. Team aku pulak macam serba tak boleh blah. Nampak sangat Alonso takder, semua kucar-kacir. Ok lah kalah dengan Spurs. Musim lepas pun kena dengan dorang gak.

Tapi bila team yang kononnya terkenal dengan tradisi paling banyak menang EPL boleh kena "bakar" dengan team yang Orang Asli Gua Musang pun tak pernah dengar, tu memang satu malapetaka buat pasukan tu. Cuma macam suatu kebetulan jer.. Musim lepas masa nak masuk bulan puasa n game time bulan puasa, team ni mesti jadi suwey.. Maskot kena ikat kot?

Manchester United 0 - 1 Burnley