Skip to main content

Posts

Showing posts from February, 2010

Dia...

"Jika hendak memahami seorang perempuan, perhatikanlah mulutnya selagi tersenyum..Tapi untuk memahami seorang pria, perhatikan warna matanya selagi marah.." -Khalil Gibran- p/s: kasi kendur sikit..asyik keras je pun tak elok..hehehe

Sayap-sayap..

*updated 6/2/10* Damn..lama sudah tak update semenjak entry terakhir aku. Sebetulnya banyak benda yang nak di cerita tapi kamera digital aku ntah hilang ke mana. Konon-konon buat entry baru sambil letak gambar baru la meyakinkan..betul tak? Bercerita pasal tahun 2009, aku pernah tulis dulu yang aku nak cuba lengkapkan koleksi Pink Floyd & Led Zeppelin aku sebelum akhir tahun. Alhamdulillah..tercapai sudah impian tu (walaupun buat masa ini hanya studio album dan sebutir-dua cd live). Aku akan teruskan pencarian untuk mengumpul material-material dari ahli-ahli kedua-dua band ni pulak (line-up Pink Floyd banyak jugak keluar album solo. Tiap-tiap orang ada album solo). Tahun 2010 dimulakan dengan aku terlantar kat rumah. Rekod cuti sakit aku paling lama. Hampir sebulan dua belas hari! Krismas aku dalam bilik, tahun baru pun dalam bilik. Alhamdulillah aku dah masuk kerja semalam (2 februari). Moral of the story: Jangan belajar-belajar beli / carik mc kalau tak sakit. Nanti betu