Skip to main content

Posts

Showing posts from September, 2007

Kempen..

Aku terpanggil untuk joint kempen ni. pasal aku rasa dah banyak sangat orang yang buat benda yang sepatutnya di buat. jadi, atas usaha akutakpeduli , aku letak gambar kempen ni..hehehe. Mari berkempen.

Padam..

Aku tak berniat nak mengulas filem di atas. Aku cuma berangan-angan alangkah bestnya kalau memori dalam kepala otak kita ni boleh di padam-padam macam dalam filem ni. Dalam bulan pose ni, macam2 memori yang melintas dan terlintas di dalam kepala aku ni. Macam biasa la, ada yang best, ada yang tak. Tapi banyak yang tak best. Dan memori yang tak best ni la yang aku nak buang dari benak aku ni. Tapi, memori ape yang aku nak buang eh? Banyak sangat memori yang aku nak delete ni..Hm..pikir sat. Yup, dah dapat. Aku ingat aku nak buang memori di saat aku kenal dengan sorang minah ni. (ya, entry ni berkaitan dengan pompuan). Walaupun aku tak der ape2 hubungan dengan dia, setakat kawan (itupun kalau boleh dipanggil kawan), tapi memori pasal minah ni memang banyak menghantui kepala otak aku ni. Dan tak sedikit mimpi2 dalam tidur aku yang turut dikacau oleh dia..Damn! Kan ke bagus kalau aku tak pernah kenal kau ..............? Kamu seperti hantu Terus menghantuiku Kemana pun tubuhku pergi Kau t

Search n Ramadhan..

Salam sejahtera dan Salam Ramadhan. Macam agak lambat aku nak upload video ni. Tapi takpe la kan. "Better late than never"..hehe. Kepada mereka2 yang tak berkesempatan nak pergi tengok Search perform hari tu, kat sini ader dua klip yang aku dapat amik. Ingat nak amik lebih tapi memory card digi cam aku tak besar n tangan aku lenguh nak pegang kamera tinggi2..haha. Gadisku.. Gothik Malam Edan.. Kepada semua umat islam yang membaca blog aku ni, selamat menyambut ramadhan aku ucapkan dan selamat menjalani ibadah puasa. Semoga ramadhan kali ini menjanjikan perubahan yang baik untuk kita semua. Marhaban Ya Ramadhan.. "Nawaitu sauma ghadin 'an adaai fardhu shahri ramadhaana haazihissanati lillahi ta'aala.." p/s: Update terbaru..untuk gambar2 sekitar konsert, sila klik sini

Akhirnya..

Setelah penat menunggu, segala lurah dan gunung didaki (cheh), segala kepayahan dan kesusahan ditempuhi..akhirnya.. She may be the face I can't forget The trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay She may be the song the summer sings May be the chill the autumn brings May be a hundred different things Within the measure of a day She may be the beauty or the beast May be the famine or the feast May turn each day into a heaven or a hell She may be the mirror of my dreams The smile reflected in a stream She may not be what she may seem inside her shell She who always seems so happy in a crowd Whose eyes can be so crowded and so proud No one's allowed to see them when they cry She may be the love that cannot hope to last May come to me from shadows of the past But I'll remember till the day I die She may be the reason I survive The why and wherefore I'm alive The one I'll care for through the rough in many years Me, I'll take her laug

Another day..

Satu hari lagi ke? Aiyya..lama sangat la plak. Huh..betul-betul tak sabar la plak.. Live another day Climb a little higher Find another reason to stay Ashes in your hands Mercy in your eyes If you're searching for a silent sky... You won't find it here Look another way You won't find it here So die another day The coldness of this words The message in his silence, "Face the candle to the wind..." This distance in my voice Isn't leaving you a choice So if you're looking for a time to run away... You won't find it here Look another way You won't find it here So try another day They took pictures of our dreams Ran to hide behind the stairs And said maybe when it's right for you, they'll fall But if they don't come down Resist the need to pull them in And throw them away Better to save the mystery Than surrender to the secret You won't find it here Look another way You won't find it here So t