Yess..akhirnya dengan pertolongan sorang kawan, aku berjaya mendapatkan tiket ni. Setelah puas aku meranjau dekat "Fantasy" Sunway Pyramid & "Rock Corner" Subang Parade, rupanya tiket ni dijual di Mid Valley , OU & outlets2 yang rata2 semua dekat KL. Nasib member aku ni memang kerja setentang dengan Mid Valley (hint:gomen).

Tapi..hasil tinjauan aku, promosi konsert ni tenggelam dek kerana promosi "festival" muzik yang satu lagi tu. Hm.kenapa la dorang ni tak leh nak pakat buat hari lain2. Black Sabbath & Megadeth masa live dekat Singapore pun boleh buat hari lain2. Harap2 konsert ni tak kena tangguh or for the worst, kena kansel akibat tak ramai penonton. Dah macam "dream come true" nak tengok dorang ni main live depan mata ni..huhu

Apa-apa pun..."I heard drums echoing tonight.."

p/s: Apsal tiket ni macam sempoi sangat? Takkan la band "otai" dari luar tiket konsert macam tiket separuh akhir Piala Malaysia je?..hmmm