Piliharaya dah habis, bentuk kabinet pun dah selesai, lantik menteri besar pun sudah. Konsert Toto pun dah setel..hehe. Sekarang masa untuk kita bersenandung. Kawan aku yang suruh aku carik lagu ni. Asalnya lagu ni memang antara lagu yang dah bertaraf "malar segar" dalam arena klasik rock dan sangat "berpuaka" pada jiran aku kerana tiap kali lagu ni dimainkan atau disimpan dalam komputer dia, mesti hard disk komputer tu akan rosak..hohoho.

Tapi kali ni versi yang dipersembahkan memang sangat2 lain. memang seperti yang semua tahu, kekuatan si freddy mercury tu ialah vokal dia (ada artikel mengatakan range vokal dia boleh sampai 5 oktaf). Tapi apa akan jadi kalau yang menyanyi tu bukan sorang je yang suara macam dia, tapi sepuluh orang? huhu. Giler kentang kan?