Dapat flyers ni dari member aku aka jiran aku yang dapat "direct" dari orang kuat Planet Hollywood. So, kepada penggemar muzik bawaan Butterfingers dan kepada mereka yang masih mempercayai dan menyokong persembahan berbayar, boleh lah datang memberikan sokongan kepada band ini.

Dan kepada penggemar muzik kugiran rock berirama melayu, korang kena dengar dan dapatkan album ni. Ada sesuatu yang lain dalam album terbaru dorang ni. Cubalah..korang takkan menyesal...

p/s: Kalau ada sapa2 yang nak amik flyers di atas untuk tujuan promosi, silakan. Tiada cas tersembunyi dikenakan..hehehe