(gambar tiada kaitan dengan entry..)



They say misery loves company
We could start a company and make misery

Frustrated, incorporated
Well I know just what you need
I might just have the thing
I know what youd pay to see

Put me out of my misery
I'd do it for you, would you do it for me
We will always be busy making misery

We could build a factory and make misery
Well create the cure; we made the disease

Frustrated, incorporated
Frustrated, incorporated
Well I know just what you need
I might just have the thing
I know what youd pay to feel

Put me out of my misery
All you suicide kings and you drama queens
Forever after happily, making misery

Did you satisfy your greed, get what you need
Was it only envy, so empty

Frustrated, incorporated
Frustrated, incorporated

Frustrated, incorporated (put me out of my misery)
Frustrated, incorporated (Id do it for you, would you do it for me)
Frustrated, incorporated (forever after happily)
Frustrated, incorporated (making misery)


Hari ni mood aku tetiba rasa tak stabil. Bercampur-baur..kecewa pun ada, marah pun ada, suka pun ada.. Tak tau ape sebenarnya yang bermain dalam kepala otak aku ni. So, aku simpulkan benda ni adalah "Misery" dan secara otomatik lagu dari "Soul Asylum" ni bermain-main dalam kepala otak aku. Aku rasa lirik lagu ni boleh men"describe" segala perasaan yang tengah bermain-main dalam otak aku ni. Dan pasal tu la jugak, aku dengan segera-geranya men"download" lagu dan liriknya sekali. Hm..kacau-kacau..