And maybe we're just kids who've grown, and maybe not,

And maybe when we're on our own, we don't have much,


But oh, we are young and not tired of it,

Oh, we are young and easily lead,

Oh, with all the kids getting out of their heads.


Oh, Class A, Class B, is that the only chemistry?

Oh, Class A, Class B, is that the only chemistry between us?


And maybe were just Streatham trash, and maybe not,

And maybe we're just capital flash in a stupid love,


But oh, we are young and not tired of it,

Oh we are young and easily lead,

Oh, by all the kids getting out of our heads.


Oh, Class A, Class B, is that the only chemistry?

Oh, Class A, Class B, is that the only chemistry between us?

Salah satu lagu yang berjaya menyentuh hati aku. Pernah zaman-zaman "junkies" dulu layan lagu ni sampai nak terkeluar air mata..haha. Nasib dapat tahan. Dengan sound keyboard yang terawang-awang dan lirik yang betul-betul menyentap, lagu ni antara lagu yang sentiasa ada dalam phone aku (sebelum kes phone jatuh kena gelek kereta, cerita lain).


Bret Anderson memang berjaya meneruskan kesinambungan band-band dari Kesultanan British untuk menyerang dengan genre muzik yang mengkhayalkan dan membuai-buai. Selepas Radiohead, Suede boleh diletak antara band yang berjaya mengangkat arena Brit-Pop ke satu aras yang disegani. Malas nak review lebih-lebih, korang try la carik album Coming Up ni dekat kedai ke, download ke, takpe. Dorang dah kaya..hahaha


p/s: Bret Anderson ni seorang gay untuk makluman.


p/s: Ketika audition guitarist untuk album ni, Richard Oakes iaitu guitarist untuk album ni telah dipaksa untuk berbogel di depan anggota Suede yang lain sebelum sesi audition dijalankan. Relevannya? Ntah!