Burp...Setelah bergelut dengan lemang dan ketupat, rendang dan serunding, baru aku teringat nak update blog ni..hehe. Sebelum tu, Selamat Hari Raya diucapkan kepada sesiapa yang terbaca atau tersesat dalam blog aku ni. Maaf Zahir je. Batin kat kampung orang asli..hehehe

Raya tahun ni seperti raya tahun lepas gak. Tapi tahun ni kira 1st time la aku beraya tanpa ayah aku. So, aktiviti baru raya tahun ni, selepas sembahyang raya, terus ke pusara ayah aku (aku tau memang takde dalam mana2 nas @ hadis pasal benda ni, tapi antara 3 benda yang dibawa selepas mati ialah?)

Lepas siap semua, acara bermaafan n amik gambar..haha. Tahun ni aku rasa poyo sikit pasal kamera aku ni ader tripod, leh amik gambar auto-snap (betul ke terms ni?). Pastu famili aku semua (kecuali aku) berlepas pulang ke kampung arwah ayah aku. Dok la aku sorang2 layan tv kat rumah..

Alasan aku tak ikut dorang balik kampung ialah...aku nak exam..huhuu. Exam kali ni betul2 lepas raya. Oleh kerana aku nak bajet cuti aku (untuk study last minit..hehe) terpaksalah aku tak ambil cuti raya. Ok kan alasan aku? So..ucapan kepada yang seangkatan dengan aku, selamat mengharungi musim peperiksaan..hahaha. Semoga keputusan "warna-warna berterbangan" dapat dicapai..

Empty spaces, what are we waiting for
Abandoned places, I guess we know the score
On and on, does anybody know what we are looking for
Another hero, another mindless crime
Behind the curtain in the pantomime
Hold the line, does anybody want to take it anymore

The show must go on, The show must go on
Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking, but my smile... still stays on

Whatever happens I'll leave it all to chance
Another heartache, another failed romance
On and on, does anybody know what we are living for
I guess I'm learning (I'm learning)
I must be warmer now
I'll soon be turning (turning, turning) round the corner now
Outside the dawn is breaking
But inside in the dark I'm aching to be free

The show must go on, the show must go on, yeah
Oooh, inside my heart is breaking
My make-up may be flaking, but my smile... still stays on
Yeah oh, oh, oh

My soul is painted like the wings of butterflies
Fairy tales of yesterday will grow but never die
I can fly, my friends

The show must go on, yeah yeah
The show must go on, go on, go on
I'll face it with a grin
I'm never giving in, on with the show

I'll top the bill, I'll overkill
I have to find the will to carry on
On with the, on with the show

The show must go on, go on, go on...

(music/lyrics by queen)