Assalamualaikum semua. Gila lama tak menulis. Ni semua gara-gara blogger kena block kat opis. Kena pula tempat yang ideal sebelum ni untuk aku update blog adalah di opis..hahaha. Bila dah sampai rumah, dah sibuk layan youjizz dan seangkatan dengannya..kah kah kah

Sekarang semua orang sedang mempersiapkan diri untuk ke konsert Iron Maiden. Tapi izinkan aku memotong sedikit mood "besi" korang. Aku nak promote benda lain. Tapi nak menulis waktu-waktu subuh sepi'e ni macam malas. Jadi korang layan la dulu gambar bawah ni ye...hehehe

(klik gambar untuk saiz besar)

(klik gambar untuk saiz besar)

Kalau nak guna untuk promosi atau koleksi, ambil saja. Tak payah tanya-tanya.