Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Lama jugak tak kemaskini blog ni. Asyik sebok baca blog orang lain je..Blog sendiri diabaikan...haha. Bulan Mac ni banyak benda2 yang agak struggle yang aku kena buat. Meeting, test, exam, audit, reunion, kenduri, pengapit, jamming..fuh. Banyak kan benda2 yang aku kena buat sepanjang bulan Mac ni?

Penutup bulan ni aku kena ngadap test plak. Maklumlah..pelajar tua. Atau dalam bahasa terhormat "pelajar matang"..haha. Satu pebenda pun aku tak studi lagi ni. Adus..kengkadang tak la rasa cam busy sangat. Tapi ntah. Maybe aku yang tak reti nak handle masa tu.

Weekend ni pun band projek aku nak mula 1st jam. Nak tengok kot2 line-up ni boleh pergi jauh. Huh..susah nyer nak menubuhkan sebuah kumpulan "Rawk" ni..bak kata kawan aku. Dah berapa kali tukar-tukar line-up. masih tak boleh nak dapat yang best.

Semenjak pandai guna Torrent ni, makin tak menang tangan aku ni..haha. Macam-macam benda nak di download. Heroes aku hampir complete..Cuma pasal kat US pun cerita tu bulan April baru main balik, maka aku nyer proses download pun menjadi tergantung. Betty aku pun hampir lengkap. The L Word, tok sah cerita. Dengan konsert lagi..pergh..heaven..hehe.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

A heart that's full up like a landfill,

a job that slowly kills you,

bruises that won't heal.

You look so tired-unhappy,

bring down the government,

they don't, they don't speak for us.

I'll take a quiet life,

a handshake of carbon monoxide,

with no alarms and no surprises,

no alarms and no surprises,

no alarms and no surprises,

Silent silence.

This is my final fit,

my final bellyache,

with no alarms and no surprises,

no alarms and no surprises,

no alarms and no surprises please.

Such a pretty house

and such a pretty garden.

No alarms and no surprises,

no alarms and no surprises,

no alarms and no surprises please.