Assalamualaikum dan salam sejahtera. Akhirnya dapat juga aku meng"update" blog ni setelah bercuti panjang yang konon2 pasal nak exam.

Demi untuk meraikan exam aku yang dah habis untuk semester ni, aku pergi layan cerita Sumolah 11hb hari tu. Kebetulan pulak Chief Afdlin n kuncu2 nyer datang ke TGV Bukit Raja untuk buat promosi. Dapat juga aku amik gambar chief. Kat bawah ni gambar2 yang aku amik pada hari tu..

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Cip tengah sign autograf

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Sempat lagi buat "peace" tu..sementara cik Shima tengah pujuk budak..

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Senyuman si tokey sushi..

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Punya la ramai orang..nak menyelit pun struggle..

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Manager cip kodok yang berdedikasi..cik Shima

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Cip terselindung di sebalik "Lady in Red"

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Jaguh sumo alaf baru..