Mengisi waktu lapang...





Bukan selalu dapat masuk dalam suratkhabar kan? Hahaha

p/s: Kredit gambar: Kosmo 24 September 2012. Untuk artikel penuh, klik sini!


Malaysia Rock Fest 2012


Konsert rock (lagi!) sempena Moto GP 2012. Kali ini dibuat di Bukit Kiara Equestrian Park. Membawa tema "Rock City", penganjur Red On Black dengan kerjasama Bombbay Worldwide akan membawakan 4 gergasi rock tanahair WINGS, MAY, XPDC-V6 dan LEFTHANDED bergandingan dengan lagenda rock Kota Singa, RUSTY BLADE!

Tiket-tiket berharga RM 88.00 dan boleh didapati melalui ejen-ejen ticket2u.biz dan juga Sayap-Sayap Wings. Konsert dijangka akan mengambil masa 6 jam penuh dengan aksi-aksi yang bakal mengujakan hati dan sanubari peminat rock tanahair.

Disamping konsert, juga akan diadakan bengkel muzik oleh pemuzik-pemuzik handalan, jualan barang-barang cenderahati dan juga makanan dan minuman.

Info lanjut: www.sayap2wings.com

p/s: kalau nak ambil poster di atas tu, ambil je..hahaha



Update 25/09/2012:


Poster terkini versi selepas press conference.

Rahsia Victoria oleh Bart Ahmad


Ada yang mengatakan ianya sebuah buku yang membidas gerakan feminisme. Ada yang mengatakan pula buku yang cuba mengangkat penulisnya sebagai seorang hero. Ada pula yang mengatakan ianya sebuah buku 'antitesis'. Masalahnya, yang mana satu yang betul?

Bijak pandai zaman dahulu kerap berpesan "Jangan menilai buku daripada kulitnya". Tapi sekarang sudah zaman milenia. Zaman manusia sudah boleh berhubung dari hujung dunia belah sini ke hujung dunia belah yang satu lagi. Maka, kulit buku di zaman sekarang adalah sepenting isinya. Tak lawa kulit maka susah nak jual buku, bai!

Untuk pembelian online, lengkapkan borang di sini (dan ikut arahan seperti yang tertulis) keh keh keh. Bukan janji kosong tapi sekurang-kurangnya, korang akan mendapat "sesuatu" setelah membaca buku ini.

p/s: Borang di bawah boleh ditatal (scroll) menggunakan tetikus (mouse) korang. Jangan panik kalau nampak borang ni keluar separuh saja..:-)