Update: TOTO Tour In Malaysia




Toto "Tour in Malaysia" nampaknya akan berubah tempat. Memula dalam website rasmi dorang tulis main dekat Stadium Negara. Tapi aku baca surat khabar pagi ni, venue konsert macam dah bertukar pulak. Pergi ke Perdana Lakeview East, sebelah Cyberview Lodge Resort & Spa.
Harga tiket paling murah RM 50 & paling mahal RM 200..huhuh
Untuk berita penuh, klik sini..

Some people live their dreams
Some people close their eyes
Some people's destiny
Passes by

There are no guarantees
There are no alibis
That's how our love must be
Don't ask why

Bridge:
It takes some time
God knows how long
I know that I can forget you

Chorus:
As soon as my heart stops breakin'
Anticipating
As soon as forever is through
I'll be over you

Remembering times gone by
Promises we once made
What are the reasons why
Nothing stays the same

Bridge:
There were the nights holding you close
Someday I'll try to forget them
Someday I'll be over you

Mari karaoke bersama ...Abang Gaban!

Aku terlayan VC ni dari blog Elly Rocker. Secara tak langsung telah mengimbau kembali zaman aku kecik-kecik dulu (sanggup nak balik awal sekolah agama semata-mata nak tengok citer ni..huhu). Pernah jugak kerana nak style punya pasal, naik basikal laju2 lepas tu lepas tangan & buat gaya macam gaban tengah naik motor..tau-tau tergolek pasal terlanggar pasir orang tengah ubahusai rumah. Apa pun..layan...


Songsang


Maafkan Aku,
Kalau Aku Sering Saja Berlaku
Songsang,
Terutama Di Perayaan Tahunan,
Seperti Hari Ini..
Apabila Semua Orang Telah Sedia
Duduk,
Aku Bangun berdiri..
Apabila Orang Bangun bertepuk, Aku Duduk..
Apabila Orang Ghairah Berbincang,
Aku Tidur..
Apabila Orang Melepaskan Merpati,
Aku Menabur Padi..
Orang Lain Telah Merdeka,
Aku Belum..
Maafkan Aku
Kalau Aku Sering Saja Berlaku
Songsang,
Aku Hanya
Ingin Mengingatkan...

A. Latiff Mohidin, 1977


"Selamat Menyambut Kedatangan Tahun Baru Hijrah 1429. "


p/s: Sajak dipetik dari buku "Mat Som" yang dilukis dan ditulis oleh Datuk Lat.